• gplus2
    • facebook

Pilates magánóra

A pilates órák hatása:

A pilates módszer kortól és erőnléttől függetlenül mindenki számára ajánlott. A precízen kivitelezett mozdulatok hatékonyan erősítik és formálják a testet, visszaállítják a gerincoszlop és az ízületek ideális állapotát, valamint jobb testtudatot és nagyobb testi-lelki egyensúlyt eredményeznek. Az egyéni órák személyre szabottan segíthetnek az egyéni problémák megoldásában.

 

 

pilatesx

Sérülések, betegségek utáni rehabilitáció – A gyakorlatok maximálisan egyénre szabhatóak, ezért kiválóan alkalmasak sérülések utáni rehabilitációra (gyógytorna kiegészítéseként vagy önállóan). A szerephez nem jutó ízületeket, izomcsoportokat kímélve, felesleges megterhelés nélkül erősítjük a testet, segítve ezzel a sérülések, műtétek utáni felépülést, és sok esetben lerövidítve a rehabilitációs időszakot.

Irodai munkát végzőknek – Az ülőmunka okozta helytelen testtartás, valamint az ezzel járó fájdalmak és izom-egyensúlytalanságok megszüntetésére.

Élsportolóknak – A pilates módszerre jellemző precizitásnak és alaposságnak köszönhetően észrevehetően javul a más sportágakban nyújtott teljesítmény, míg a megfelelő izomkontroll és testtudat elsajátítása hozzájárul a különböző sportsérülések elkerüléséhez.

 
★ ★ ★ ★ ★ Kérjük értékeld a Táncolni Jó! Fenomén TáncStúdiót ★ ★ ★ ★ ★
Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Hírek a TáncolniJó! ajánlásával


Kövess minket a GPlus-on

Klikkelj a Követés gombra, hogy elsőként értesülj exkluzív tartalmainkról!

 

KAPCSOLAT

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Telefon: +36-30-691-6777
tancolnijo2002@gmail.com

Kövess minket a Facebook-on