• gplus2
    • facebook

Fenomén TáncStúdió

Stúdiónkat 2012 nyarán alakítottuk ki azzal a szándékkal, hogy egy hangulatos helyet teremtsünk, otthont biztosítsunk a társastánc iránt érdeklődő fiatalok és felnőttek számára a VI. kerületben és annak vonzáskörzetében.

studio1

A stúdió táncterme 100 nm-es napfényes, parkettás, tükrös, légkondicionálóval, hangosítással ellátott, mellette egy kisebb (20 nm-es) „fittnes sarok” is helyet kapott, ahol hagyományos (súlyzó, step pad, bordás fal) és alternatív fejlesztő eszközök (TRX, G-flex) segítik az általános fizikai képességek fejlesztését.

fenofitt

A székház I. emeletén található parkettás konferencia terem, közel 250 nm-en, biztosít lehetőséget a nagyobb létszámú (40-50 fős) tánciskolai tanfolyamok, illetve a versenyzők számára tartott edzések számára.

terem2Tánctermünket 2012 nyarán alakítottuk ki azzal a szándékkal, hogy egy hangulatos helyet teremtsünk, otthont biztosítsunk a társastánc iránt érdeklődő fiatalok és felnőttek számára a VI. kerületben és annak vonzáskörzetében.

Táncstúdiónk a belváros szívében, a Nyugati pályaudvar szomszédságában, a MABÉOSZ Székház III. emeletén helyezkedik el. A stúdióban egy 100 nm-es napfényes, parkettás, tükrös, légkondicionálóval, hangosítással ellátott terem mellett egy kisebb (20 nm-es) „fittnes sarok” is helyet kapott, ahol hagyományos (súlyzó, step pad, bordás fal) és alternatív fejlesztő eszközök (TRX, G-flex) segítik az általános fizikai képességek fejlesztését. A stúdió egyéb helyiségei az öltözők és a zuhanyzó biztosítják, hogy a hozzánk látogatók kellemes, komfortos környezetben töltsék el a táncra, mozgásra szánt időt. A stúdió nyitva tartása rugalmas, szinte egész nap gyakorlási lehetőséget biztosítva a versenytáncosok számára.
★ ★ ★ ★ ★ Kérjük értékeld a Táncolni Jó! Fenomén TáncStúdiót ★ ★ ★ ★ ★
Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Hírek a TáncolniJó! ajánlásával


Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36-30-691-6777

E-mail: tancolnijo2002@gmail.com

További elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Kövess minket a GPlus-on

Klikkelj a Követés gombra, hogy elsőként értesülj exkluzív tartalmainkról!

 

KAPCSOLAT

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Telefon: +36-30-691-6777
tancolnijo2002@gmail.com

Kövess minket a Facebook-on