• gplus2
    • facebook

A párok a kikapcsolódás élménygazdag formájával ismerkedhetnek meg a felnőtt társastánc órákon.

A stúdió felnőtt HALADÓ társastánc óráira azoknak a pároknak a jelentkezését várjuk, akik a KEZDŐ társastánc tanfolyam elvégzése után is szeretnék folytatni a tánctanulást. A HALADÓ kurzus óráinak időpontja a jelentkezők időbeosztásához illeszkedik. ÚJ HALADÓ csoportot 8 pár jelentkezése esetén indítunk.

Azoknak a táncoknak a csoportja, amelyeket párban (partnerrel) táncolunk, akár „társasági” (szórakoztató), akár versenytánc formában. Tágabb értelemben szinte bármilyen típusú páros tánc ide sorolható, amelynek célja a kikapcsolódás.

Ma már sokan gondolják úgy, hogy az esküvő hangulatát élménytelivé varázsolhatja egy kedvenc zenére készült nyitótánc. Csodaszép esküvői ruhában könnyedén siklani elegáns partnerünkkel varázslatos élmény! Ennek az élménynek a létrehozásában szeretnénk segítséget nyújatni az esküvői táncoktatással.

 

Táncolj profival! - Ha szeretnéd kipróbálni, milyen érzés egy "profi" táncossal táncolni, nálunk lehetőség van rá! Éld át a "Szomabat esti láz" sztárvendégeinek éléményeit! Tanulj izgalmas, látványos koreográfiákat! Fejleszd tánctudásodat képzett oktatók segítségével!
★ ★ ★ ★ ★ Kérjük értékeld a Táncolni Jó! Fenomén TáncStúdiót ★ ★ ★ ★ ★
Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Hírek a TáncolniJó! ajánlásával


Kövess minket a GPlus-on

Klikkelj a Követés gombra, hogy elsőként értesülj exkluzív tartalmainkról!

 

KAPCSOLAT

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Telefon: +36-30-691-6777
tancolnijo2002@gmail.com

Kövess minket a Facebook-on