• gplus2
    • facebook

Esküvői felkészítő

Ma már sokan gondolják úgy, hogy az esküvő hangulatát élménytelivé varázsolhatja egy kedvenc zenére készült nyitótánc. Csodaszép esküvői ruhában könnyedén siklani elegáns partnerünkkel varázslatos élmény! Ennek az élménynek a létrehozásában szeretnénk segítséget nyújatni az esküvői táncoktatással.

 

 

sebcs-623

Esküvői párjaink részére nem csupán lépések kombinációját kínáljuk, hanem egy olyan élményt, amely nemcsak nekik, hanem az őket néző vendégeknek is örömet okoz. Az sem jelent problémát, ha a pár soha nem táncolt még, mivel az táncórák keretében egyéni ütemben sajátíthatják el a személyre szabott koreográfiákat!

sebcs-632

Az esküvői táncoktatás teljes mértékben igazodik az egyéni igényekhez: egyéni időbeosztás szerint haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia, sőt a stílus is! Lehet ez egy elegáns nyitótánc, vagy vidám, szórakoztató, kissé bohém táncprodukció, vagy akár ezek ötvözete is.

Az esküvői nyitótánc a koreográfia bonyolultságától a pár táncos előképzettségétól függően minimum 4-6 alkalomból áll (60 perces órák). Az esküvői táncóra ára: 8.000 Ft/60 perc/pár. KEDVEZMÉNY: Minden 4. alkalom INGYENES!
★ ★ ★ ★ ★ Kérjük értékeld a Táncolni Jó! Fenomén TáncStúdiót ★ ★ ★ ★ ★
Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Hírek a TáncolniJó! ajánlásával


Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36-30-691-6777

E-mail: tancolnijo2002@gmail.com

További elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Kövess minket a GPlus-on

Klikkelj a Követés gombra, hogy elsőként értesülj exkluzív tartalmainkról!

 

KAPCSOLAT

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Telefon: +36-30-691-6777
tancolnijo2002@gmail.com

Kövess minket a Facebook-on