• gplus2
    • facebook

A stúdió felnőtt HALADÓ társastánc óráira azoknak a pároknak a jelentkezését várjuk, akik a KEZDŐ társastánc tanfolyam elvégzése után is szeretnék folytatni a tánctanulást. A HALADÓ kurzus óráinak időpontja a jelentkezők időbeosztásához illeszkedik. ÚJ HALADÓ csoportot 8 pár jelentkezése esetén indítunk.

Azoknak a táncoknak a csoportja, amelyeket párban (partnerrel) táncolunk, akár „társasági” (szórakoztató), akár versenytánc formában. Tágabb értelemben szinte bármilyen típusú páros tánc ide sorolható, amelynek célja a kikapcsolódás.

Táncolj profival! - Ha szeretnéd kipróbálni, milyen érzés egy "profi" táncossal táncolni, nálunk lehetőség van rá! Éld át a "Szomabat esti láz" sztárvendégeinek éléményeit! Tanulj izgalmas, látványos koreográfiákat! Fejleszd tánctudásodat képzett oktatók segítségével!

Ma már sokan gondolják úgy, hogy az esküvő hangulatát élménytelivé varázsolhatja egy kedvenc zenére készült nyitótánc. Csodaszép esküvői ruhában könnyedén siklani elegáns partnerünkkel varázslatos élmény! Ennek az élménynek a létrehozásában szeretnénk segítséget nyújatni az esküvői táncoktatással.

 

A párok a kikapcsolódás élménygazdag formájával ismerkedhetnek meg a felnőtt társastánc órákon.
★ ★ ★ ★ ★ Kérjük értékeld a Táncolni Jó! Fenomén TáncStúdiót ★ ★ ★ ★ ★
Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Hírek a TáncolniJó! ajánlásával


Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36-30-691-6777

E-mail: tancolnijo2002@gmail.com

További elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Kövess minket a GPlus-on

Klikkelj a Követés gombra, hogy elsőként értesülj exkluzív tartalmainkról!

 

KAPCSOLAT

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Telefon: +36-30-691-6777
tancolnijo2002@gmail.com

Kövess minket a Facebook-on